fredag 3 juni 2011

Båtpeppen!


Idag har vi varit ute en heldag med båten. Det är helt sjukt vad nöjd lilla är på båten, kan sitta och bara titta ut över vattnet i en timme. Det är såklart annars ett orosmoment inför sommarens båtturer, hur det ska funka med en nästantvååring ombord. Hitills går det bra! Vår plan för att underlätta kommande turer är att 1. ha med barnflicka (dvs Maja) 2. Åka tidigt på morgonen och inte åka så länge, typ lägga till i nya hamnen vid lunch. Jag har även börjat med projekt nya gardiner i gudrun sjödén-tyg. Tror det blir grymt!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att han håller sig ombord! Vi funderar på hur vi ska kunna underhålla lilla L den 125 milen till stugan i bilen... Många stopp blir det men det är mycket bilåkande i alla fall :(

    SvaraRadera
  2. Vi kan inte göra i skift eftersom jag inte har körtkort... däremot tänkt att jag ska övningsköra en stor del av vägen men då måste ju D i alla fall hålla sig vaken..Köpte en fin plastlåda med apor i går som jag tänkte fylla med russin, pixiböcker och små leksaker som kanske kan sysselsätta ett tag. Och så får det bli många stopp. Och så får vi hoppas att hon sover en del :)

    SvaraRadera