tisdag 31 juli 2012

Farmor

Spontan tur till Ingarö igår för att hälsa på min farmor och bada. När lilla sprang fort fort sa farmor att hon själv var väldigt bra på att springa när hon var liten. Hon sprang mycket. Fast jag inte fick, tillade hon. Varför fick du inte? undrar jag såklart. För att jag var flicka och flickor skulle inte hålla på med sånt. Men det struntade jag i! Jag älskade att springa och klättra i träd!

Åh, farmor.

fredag 27 juli 2012

Note to myself

Sticka inte samtidigt som spännande tv-serier rullar. Det blev mycket att repa upp idag. Apropå tv-serier har jag börjat kolla på girls nu. Lite efter, ja men JAG ÄLSKART!

tisdag 24 juli 2012

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter en vecka i skogen följt av årets fjärde magsjuka. Önskar jag kunde få bloggerdroidappen att funka för att få lite fart på bloggandet. Fattar inte att det ska vara så svårt med en bra bloggapp till android alltså.

tisdag 3 juli 2012

Jag är så stark jag, trallala

Inte för att skryta (ehh, eller jo!) men jag är faktiskt rätt stark. Exempelvis jämfört med många av dessa medelålders män som utför övningar stånkandes och stönandes (tänk er en blandning mellan manligt orgasmstön och frustrationsflås) och sedan SPATSERAR (ja, det är det enda ord som passar för deras lite malliga runtvankande) runt maskinen mellan setten. Lite som en tupp faktiskt. Dom måste också alltid spatsera så jävla långt bort från maskinen att det är omöjligt att veta om dom är klara eller inte. Men när jag med säkerhet kan anta att mannen i fråga inte ska köra några fler set, sätter jag mig och DUBBLAR vikten, kör sedan mina åtta repititioner i total tystnad som den hämmade kvinna jag är, men jag ler på insidan över hur stark jag har blivit.